تحصیل در کانادا و اقامت | بلاگ

تحصیل در کانادا و اقامت

تعرفه تبلیغات در سایت

تحصیل در کانادا و اقامت

چگونگی تحصیلات در کانادا و اقامت

زندگی خود را در کانادا بسازید(تحصیلات در کانادا و اقامت)

کانادا فرصت های خوبی برای دانش آموزان بین المللی متقاضی تحصیل در کانادا می دهد که می خواهند در طول تحصیل خود کار کنند و کسانی که می خواهند زندگی جدیدی را بعد از فارغ التحصیلی آغاز کنند.

کار کردن خارج از محوطه دانشگاه:

دانشجویانی که دارای اجازه تحصیل در دانشگاه های کانادایی هستند معمولا تا حداکثر 20 ساعت در هفته در طول ترم و تمام وقت در فرصت های معین واجد شرایط کار در خارج از محوطه دانشگاه میباشند. برای کسب اطلاعات بیشتر با دانشگاه مورد نظر خود مکاتبه کنید تحصیل در کانادا

کار کردن یک راه عالی برای:

-      کسب تجربه ی کاری با ارزش است
-      یادگیری مهارت های جدید مربوط به حرفه شما
-     تمرین زبان انگلیسی خود
-     مشارکت کردن در فرهنگ کانادایی

مجوز کار فارغ التحصیلی *PGWPP:

این برنامه دانش آموزانی را که از دانشگاه های کانادا فارغ التحصیل شده اند، قادر میسازد تا در کانادا تجربه ی کاری با ارزش کسب کنند.

Post-Graduation Work Permit Program *

تجربه ی بدست آمده از طریق PGWPP می تواند به شما کمک کند که برای اقامت دائم در کانادا از طریق برنامه ی استانی(Express Entry) واجد شرایط شوید.

تحصیلات در کانادا و اقامت دائم:

پس از فارغ التحصیلی ، دانش آموزان بین المللی ممکن است صلاحیت این را داشته باشند که برای ماندن، زندگی و کار بطور دائمی در کانادا درخواست دهند. دو راه برای اقامت دائم وجود دارد:

1.برنامه ی نامزدی استان بریتیش کلمبیا

برای فارغ التحصیلان بین المللی اخیر با پیشنهاد اشتغال، که مایل به کار در استان بریتیش کلمبیا هستند.

2.برنامه ی استانی (Express Entry)

برای دانش آموزان با حداقل یک سال تجربه کاری در موقعیت های مدیریتی، حرفه ای یا فنی در کانادا

مهاجرت به عنوان یک نیروی متخصص از طریق برنامه ی استانی(Express Entry)

طبق سایت اداره مهاجرت کانادا، مهاجران ماهر به عنوان ساکنان دائمی بر اساس توانایی آنها برای اقامت در کانادا و شرکت در اقتصاد انتخاب میشوند. این سیستم برای مدیریت اینکه چگونه افراد با تجربه ی کار ماهر برای مهاجرت به کانادا درخواست میدهند ، برنامه ی استانی یا (Express Entry) نامیده می شود.

درخواست به عنوان یک مهاجر ماهر (Skilled Immigrant)

برای درخواست به عنوان یک نیروی متخصص شما نیازمند ارائه ی مدارک زیر هستید:

1.نتایج آزمون زبان

  1. کاندید شدن برای برنامه ی استانی (در صورتی که قبلا درخواست داده اید)
  2. پیشنهاد شغلی معتبر از کارفرمای کانادایی به صورت کتبی ( در صورت وجود)
  3. اثبات این که شما پول کافی برای حمایت از خود و اعضای خانواده تان در کانادا دارید، در صورتی که همراه با شما باشند (در برخی موارد)
  4. گذرنامه معتبر ( گذرنامه های منقضی شده یا سایر اسناد مسافرتی مورد قبول واقع نمیشوند)

6.گزارش های ارزیابی مدارک تحصیلی (اگر شما این مدارک را در پروفایل برنامه ی استانی وارد کرده اید)

  1. آزمون های پزشکی

8.مدرک سوء پیشینه

  1. مدارک دیگر که در چک لیست وجود دارند

برای تکمیل اطلاعات در پروفایل برنامه ی استانی کپی هایی از این مدارک برای ارایه به اداره مهاجرت کانادا نیاز است.

تحصیل در کانادا هزینه ؟

تحصیل در کانادا,تحصیل در دبیرستان کانادا,...
نویسنده : ghanbari بازدید : 1 تاريخ : دوشنبه 2 مهر 1397 ساعت: 12:22